Zoeken rond postcode

Huisdieren Crematorium Amadeus

8 / 10.0
(4 stemmen)
St. Teunismolenweg 56
6534AG Nijmegen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0243503880
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@hcamadeus.nl
51.8238855.814132
4 4.0384615384615 14 8
Gemiddelde waardering uit 4 stemmen

Kenmerken

Kenmerken:
Respect

Reviews

Plaats een review
|
Beste huisdierencrematorium in Nijmegen
Gister hebben wij tot ons verdriet onze poes moeten brengen naar huisdierencrematorium Amadeus. Tot nu toe zijn wij elke keer netjes en goed geholpen door mevrouw. We kregen voldoende tijd om afscheid te nemen en geen enkele vraag was teveel. Wij zijn nu totaal 4 keer bij Amadeus langs geweest en zullen onze huisdier hier naar toe blijven brengen.
Vriendelijk Respectvol Geduldig
Waardering:
5.0 10.0
|
Prima dierencrematorium
Afgelopen zondagavond ben ik langs geweest bij Amadeus, in totaal ben ik er nu 3 keer geweest. Al de keren ben ik vriendelijk geholpen door meneer Snoei en zijn dochter. Goede service.
Goede service en begeleiding
Waardering:
4.0 8.0
|
Lof voor dit huisdierencrematorium
Heldere uitleg, persoonlijke benadering en goede begeleiding in het proces. Ik had het gevoel dat er de tijd voor mij werd genomen en niks was teveel moeite. Eigenaar is een echte dierenvriend.
Waardering:
5.0 10.0
|
Fijne ervaring met huisdierencrematorium Amadeus
Ik heb een fijne ervaring gehad met huisdierencrematorium Amadeus. Ik werd goed geholpen door mevrouw aan de telefoon en kon dezelfde dag nog langskomen in de avond. Prima service, bedankt.
Service van het crematorium
Waardering:
5.0 10.0
|
teleurgesteld
Afgelopen zondag heb ik mijn hond Bikkel moeten laten inslapen. Vanwege het warme weer nog dezelfde dag naar Amadeus moeten brengen. Omdat het zondag was moest vervanging geregeld worden. Ontzettend lieve man die alle tijd en begrip had. Vandaag, vrijdag, kon ik de as van Bikkel ophalen. Binnen 10 minuten stond ik weer buiten. Totaal geen empathie van de eigenaar. Een koele, zakelijke transactie. Wat een verschil met zondag.
Duidelijke uitleg
Koele zakelijke transactie. Betalen en wegwezen.
Waardering:
1.0 2.0
|
Respect
Crematie Benji
Heel respectvol ! Erg rustige eigenaar legt alles netjes en goed uit! Je krijgt alle tijd om afscheid te nemen. Je krijgt ook netjes de papieren thuis met de dag dat hij gecremeerd is !
Waardering:
5.0 10.0
|
Niets dan lof
In het afgelopen half jaar zijn wij drie keer naar Amadeus gegaan, van onze groep konijnen overleden er in korte tijd twee en in de zomer overleed onze lieve poes plotseling aan een hartaandoening. Ik had daarvoor nog nooit een huisdierencrematorium bezocht. Je maakt telefonisch een afspraak. Toen ik de eigenaar voor het eerst zag was ik wel even onder de indruk, imposant postuur. Al snel verdween dat gevoel, wat een zorgzame, respectvolle man. Ik had veel zorgen over wat er met onze poes gebeurde als we wegreden, ik had haar nog nooit ergens achtergelaten en nu moest dat. Hij begrijpt dat heel goed en geeft je alle ruimte en begeleiding. Duidelijke, rustige uitleg en ondanks dat dit voor hem dagelijkse routine zal zijn heb ik dat gevoel geen moment gehad. Hij noemt ook telkens je dier bij naam en bij het zakelijke deel heeft hij alle drie de keren voor mijn gevoel zijn best gedaan om dit netjes en formeel af te handelen zonder dat we ons verdriet aan de kant moesten zetten. Hij geeft de tijd die jij nodig hebt, bij het afscheid nemen mag je in alle rust, zo lang je wilt, bij je dier blijven. Ook toen ik de afscheidsruimte uit liep en weer terug naar binnen ging omdat ik veel moeite had met haar achter te laten, begreep hij dat goed en pushte geen moment. De urnen (stevig kartonnen strooibusje is standaard, je kunt ook een urn kiezen) van zowel poes als konijnen konden we een paar dagen later ophalen, wanneer het ons uitkwam. Je krijg een financieel overzicht, een brief met de datum van crematie en een kaartje met sterktewens. Betaling gebeurt voorafgaand aan de crematie zelf. Ik hoop er voorlopig niet meer te komen met een van onze dieren, maar ik weet wel dat ik hier zeker terug zal gaan, de eigenaar heeft volgens mij een hart van goud, zeker wat dieren betreft.
Alle ruimte voor verdriet, rustig, duidelijke uitleg, respectvol, nuchter als je het nodig hebt, eigenaar is oprecht.
Afscheidsruimte is wat "oubollig".
Waardering:
5.0 10.0
|
Jammer
Op 9 november 2016 onze Onvoorwaardelijke vreugdebrenger Bobbus in moeten laten slapen. Met veel verdriet zijn we naar Amadeus vertrokken. Helaas moet me dit van het hart, maar de ontvangst was kil en afstandelijk. Er werdt verzocht het hondje in een kamertje te zetten zodat eerst de zaak afgehandeld kon worden. Formuliertje, urntje en prijsje. En we konden afscheid nemen van Bobbus. Een kille ruimte zonder kaarsje geen kopje koffie en geen empathie. Het verzoek was om de mand en zijn deken mee te nemen. Zo lieten we hem achter liggend op een kale tafel met tranen in de ogen zijn we vertrokken. Jammer want Bobbus had beter verdiend.
Zie verhaal
Waardering:
1.0 2.0
|
Keurig en Respectvol
We hebben anderhalf jaar geleden onze eerste hond daar laten cremeren en waren daar uiterst tevreden over . De man legt alles netjes uit zoals het gaat en geeft je alle ruimte om ook jouw verhaal te vertellen . Je vult eerst alle paperassen in en daarna krijg je voldoende tijd om in een apart kamertje afscheid van je huisdier te nemen . Nu hebben we van de week onze tweede hond daar ook laten cremeren en we kunnen niet anders zeggen dan dat het nog steeds op een uiterst correcte en respectvolle manier verloopt .
meelevende eigenaar , de tijd die je gegeven word om afscheid te nemen ,
wat ouder pand , en de tafel waar je de hond op achterlaat met die vieze witte verbanden o.i.d.
Waardering:
5.0 10.0
|
Crematie van onze hond
Op 16-07-2013 met onze hond naar amadeus geweest, goede ervaring !! Duidelijke afspraken ,genoeg keuze in urnen, en prijs ,kwaliteit verhouding goed
Duidelijke website
Waardering:
4.0 8.0
|
Positief
Op 14-05 2013 , onze hond Bagger naar Amadeus gebracht ,meneer was uiterst correct en ging respect vol met onze hond om, daaruit mag worden opgemaakt dat de eigenaar echt met dieren is begaan ! Heb dat wel is anders megemaakt helaas !!
Goed te bereiken (telefonisch)
Redelijk goed te vinden
Waardering:
4.0 8.0
|
Liefdevol!
2 mnd geleden hebben wij onze kat moortje helaas moeten laten inslapen , daarna hadden wij de wens om haar te laten cremeren. Wij kwamen uit bij huisdieren crematorium Amadeus! Zelden zulke lieve en zorgzame mensen gezien als daar , kregen alle tijd om afscheid te nemen van moortje. Alles werd rustig uitgelegd hoe de crematie in zijn werk gaat en wanneer we moortje weer konden ophalen . Kortom als de tijd daar is voor onze andere katten , zeker voor herhaling vatbaar.
Zorgzaamheid, alle tijd om alles uit te leggen , en ruimte voor vragen
Geenn
Waardering:
4.0 8.0
|
Tevreden over Huisdieren Crematorium Amadeus
Helaas is mijn hond afgelopen week overleden. Na op internet gezocht te hebben naar een huisdieren crematorium kwam ik terecht bij Amadeus. Het is natuurlijk nooit leuk om afscheid moeten nemen van je huisdier, maar ik ben goed geholpen in dit proces door het crematorium.
Goede begeleiding Vriendelijke mensen
Waardering:
4.0 8.0
|
Keurig
Ik heb een goede ervaring met dit crematorium. Mijn poesje van slechts 5 jaar oud moest ik laten inslapen door een FIP infectie. Ik ben daar zo enorm verdrietig over geweest en nu nog steeds. De eigenaar heeft een zwaar accent en is vrij excentriek maar: Hij heeft ons met heel veel respect behandeld. Duidelijk en helder zonder overheersend te zijn met heel veel gevoel voor onze grenzen en wensen. Alle ruimte voor ons verdriet. Veel informatie maar informatie waarvan hij merkte dat ik dat niet wilde weten hield hij op de achtergrond. Eerlijk en duidelijk over de kosten, we wisten direct waar we aan toe waren zonder dat het een handelstransactie leek. Bij het ophalen van de urn heeft hij nauwelijks aandacht besteed aan de betaling, het geld liet hij liggen op de tafel, hij gaf liever aandacht aan de menselijke kant. En dat terwijl wij eigenlijk niet heel veel opsmuk wilden, hij heeft niet enorm veel aan ons verdiend. Het verdriet wordt er niet minder om maar om met zo veel respect en rust benaderd te worden doet een mens goed.
Menselijk, rustig, kalm, open en eerlijk over de prijs
Het pand is vrij oud en de ligging nogal naargeestig., de witte verbanden waar het dier op achter gelaten moet worden is vervelend als je niet zoals wij een eigen kussen bij je hebt. De eigenaar is wat excentriek. Kleine puntjes dus
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Curatus Uitvaartzorg(7.8/10.0)1.5km
Nijmegen - de Wellenkamp 1553
 
 
Barbara-Dela Uitvaartverzorging(7.4/10.0)1.5km
Nijmegen - Burgemeester Daleslaan 27
 
 
Finis Aeternitas(7.8/10.0)1.7km
Nijmegen - Meijhorst 6442
 
 
Begrafenis en Crematie Onderneming Postma(7.8/10.0)2.1km
Nijmegen - Marie Curiestraat 45
Kenmerken: Begeleiden, Begrafenis, Brochure, Herinnering, Kaarten, Persoonlijk, Rustplaats, Uitvaartonderneming, ...
 
 
Perpetua(7.8/10.0)2.4km
Nijmegen - Meentstraat 25
 
 

Vraag direct offerte aan

Plaatsen in de buurt

Beuningen Gld - Grave - Groesbeek - Haalderen - Hemmen - Lent - Malden - Overasselt - Ravenstein - Wijchen
Uitvaartverzorging Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Contact