Zoeken rond postcode

Ellen Somsen Uitvaartzorg

10 / 10.0
(1 stem)
Knokkestraat 76
1066WK Amsterdam
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0628620820
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@ellensomsen.nl
52.3437264.80413
1 5 10
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

Kleinschalige uitvaartonderneming, voor persoonlijke, stijlvolle en betaalbare uitvaarten in Amsterdam en omgeving. Warm, betrokken en met oog voor detail. Eén contactpersoon, geen miscommunicatie.

Afscheid moeten nemen van iemand die je dierbaar is, brengt verwarring, verdriet en pijn met zich mee. En net in deze periode moet er veel besloten en georganiseerd worden. Daar help ik u graag bij. Bij mij kunt u afscheid nemen op uw manier. Ik beloof u een afscheid zoals u het wilt.
Ik luister naar uw ideeën, kom met suggesties en vertel wat er mogelijk is. Zo geven we samen vorm aan een respectvol en stijlvol afscheid, dat past bij uw dierbare en uw wensen. Met zorg regel ik alle zaken die te maken hebben met het overlijden en het afscheid, zodat u daar geen omkijken naar en geen zorgen meer over heeft.
Ook neem ik de tijd voor u. Bij mij hoeft u niet op de eerste dag van het overlijden en in één gesprek alle besluiten te nemen.

Werkwijze
Na het overlijden van uw dierbare kunt u mij bellen. We spreken af wanneer ik bij u langs kom.
Ik zorg ervoor dat uw dierbare de laatste verzorging krijgt. Indien u wilt, kunt u daarbij aanwezig zijn en eventueel ook helpen. We bespreken of u een thuisopbaring wenst, of dat u wilt dat uw dierbare wordt opgebaard in een uitvaartcentrum.
Daarna neem ik alle tijd om met u de vervolgstappen te bespreken. Wilt u een crematie of een begrafenis? Begraven op een natuurbegraafplaats is ook mogelijk. We nemen de afscheidsplechtigheid door: wanneer, waar en vooral hoe zal deze worden gehouden. Ik verzorg voor u het drukwerk van de rouwkaarten, een eventuele rouwadvertentie, de kist, en de rouwauto die u heeft uitgezocht. Ook kan ik rouwbezoeken en de condoleance voor u regelen.

Tarieven en verzekering
Omdat ik een eenmanszaak heb, heb ik weinig overhead. Daardoor kan ik goedkoop voor u werken. Ik houd rekening met uw begroting. Uiterlijk de tweede dag krijgt u van mij een gespecificeerd overzicht van de uitvaartkosten. Mocht blijken dat het goedkoper moet, dan denk ik actief met u mee over voordeliger alternatieven. Ook als u elders een uitvaartverzekering heeft afgesloten, kunt u bij mij terecht als uitvaartbegeleider.

Ook indien u uw laatste wensen wilt laten vastleggen, bijvoorbeeld in een wilsbeschikking, kunt u bij mij terecht. Belt u mij gerust voor een vrijblijvend advies of voor een voorbespreking. Ik kom graag bij u langs voor een kennismaking.

Vriendelijke groet,

Ellen Somsen

Kenmerken

Kenmerken:
24-uurs
24-uursservice
Afscheidsbijeenkomst
Alle persoonlijke wensen
Begeleiden
Begrafenis
Begrafenisonderneming
Begrafenisverzorging
Crematies
Crematieverzorging
Ervaren
Persoonlijk
Persoonlijke uitvaartverzorging
Plechtigheid
Regelen
Respect
Rouwdrukwerk
Thuisopbaring
Uitvaartbedrijf
Uitvaartcentrum naar keuze
Uitvaartleider
Uitvaartondernemer
Uitvaartonderneming
Uitvaartplechtigheid
Uitvaartverzorger
Wilsbeschikking

Plaats een review

In de buurt gevonden

HILHORST uitvaartverzorging(8.6/10.0)2.2km
Amsterdam - Jacques Veltmanstraat 11
Verzorging van begrafenis & crematie, rouwdrukwerk, rouwvervoer, bloemen etc. “een helpende hand bij- en na een overlijden“, betrouwbaar, vakkundig en betaalbaar. Meedenken in mogelijkheden, niet in beperkingen. meer dan 25 jaar ervaring, gediplomeerd uitvaartondernemer...meer...
Kenmerken: Afscheidsbijeenkomst, Crematies, Crematieverzorging, Ervaren, Kisten, Mogelijkheden, Rouwdrukwerk, Uitvaartondernemer, ...
 
 
Lichaam & Ziel(8.2/10.0)3.4km
Amsterdam - Haarlemmermeerstraat 83-h
 
 
Caroline van Wensen(7.4/10.0)4km
Amsterdam - Amazonenstraat 55-2
 
 
Begrafenisonderneming Sax(8.2/10.0)4.2km
Amsterdam - Fred. Roeskestraat 91
Kenmerken: Begraafplaats, Begrafenis, Condoleanceregister, Kaarten, Koeling, Mogelijkheden, Opbaren, Rouwauto, ...
 
 
Yarden Uitvaartcentrum Aula West(8.2/10.0)4.6km
Amstelveen - Amsterdamseweg 182-184
 
 

Vraag direct offerte aan

Plaatsen in de buurt

Aalsmeer - Amstelveen - Bloemendaal - Diemen - Duivendrecht - Haarlem - Hoofddorp - Landsmeer - Uithoorn - Zaandam
Uitvaartverzorging Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Contact